Yeni Greyder Yol Genişletme Çalışmalarına Başladı

Yeni Greyder Yol Genişletme Çalışmalarına Başladı Gülnar Belediyesinin araç filosuna yeni eklediği greyder şarampol temizliği, yol genişletme çalışmalarına başladı.
Çalışmalarımızın devam ettiği Sarıkavak Mahallemizde yeni greyderimiz ile yol genişletme ve şarampol temizliği yapılmaktadır.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Belediyemizin greyder eksiğini tamamladık. Zaman kaybetmeden de çalışmalarımıza başladık. Sarıkavak Mahallemizde yol genişletme çalışmalarımız sürüyor. Yeni iş makinemiz yapacağımız çalışmalarda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Belediyenin her kuruşunu Gülnar halkına hizmet olarak geri verdiklerini söyleyen Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar halkına en iyi hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.