HALİFELER MAHALLEMİZ ASFALTLI YOLUNA KAVUŞTU

HALİFELER MAHALLEMİZ ASFALTLI YOLUNA KAVUŞTUMersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi tarafından koordineli yürütülen asfalt çalışmaları kapsamında Halifeler Mahallemizde de asfalt çalışmalarımız sürmektedir.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın 2018 yılı için belirlediği asfaltsız yol kalmayacak hedefi doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdürüyor.
Söğüt Yaylası- Halifeler Mahallesi arası 7 km, Halifeler-Tilkiler 2km, Kubaşlı 2 km toplamda 11 km 1. Kat sathi kaplama asfalt çalışmalarımız sürmektedir.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer Halifeler Mahallesi ve civarında 11 km alanda devam eden sathi kaplama asfalt çalışmalarını yerinde incelediler.
Halifeler Mahalle Muhtarımız Adem Tol yaptığı açıklamada;’’yapılan hizmetler dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a , Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’dedi.
Ekiplerden bilgi alan Belediye Başkanımız Ahmet Günel;’’ ekiplerimiz ilçenin kırsal ve merkez mahallelerinde asfalt, sathi kaplama, parke, bordür ve diğer çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Halifeler Mahallemizde de 11 km’lik yolumuzda ekiplerimiz 1.kat sathi kaplama asfalt çalışmalarına sürdürüyorlar. Hemşerilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak, yollarımızın zeminini trafik akışına en elverişli hale getirmek adına sürdürdüğümüz bu çalışmalarımız devam edecektir. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi olarak 3,5 yıl içerisinde Gülnar İlçemizde %90’a yakın hizmetlerin yapıldığını gözlerimizle görüyoruz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen kendisini hizmete adayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyorum.’’dedi