ASFALTSIZ YOL KALMIYOR

ASFALTSIZ  YOL KALMIYORMersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi Gülnar’da asfaltsız yol bırakmıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Yarmasu-İshaklar mahallesi arası Yarbaşı Mevkii 7 km 2. Kat asfalt yapılarak yeni yol hizmete sunuldu.
Ayrıca Yarış Alanı- Ardıç Pınarı arası 2. Kat asfalt çalışması yapılarak yeni ve daha geniş bir yol kazandırıldı.
Bölge sakinleri bu çalışmadan memnun kaldıklarını ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada,“Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz göreve geldiğinden itibaren, ilçemizdeki sıkıntıların çözümüne büyük destek verdi vermeye de devam ediyor. Başkanımız Burhanettin  Kocamaz’a verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin asfalt sezonunu kapatmadığını belirten Başkan Günel, çalışmaların devam edeceğini bildirdi.