Gülnar Belediyesinden Pazar Yerinde Stant

Gülnar Belediyesinden Pazar Yerinde StantBelediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda Basın, Yayın ve Halkla ilişkiler olarak bu haftada pazaryerine standımızı açtık. Vatandaşlarımızla yakından ilgilenip vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini not aldık. Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Gülnar Belediyemiz tarafından yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdik.
Ziraat Mühendisi Ufuk İçalan ve Veteriner Tolga Çalışkan, vatandaşlarımızın sorularını cevapladılar.
Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız ve çiftçilerimiz bu hizmetimizden de büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyesinin göndermiş olduğu gazeteleri dağıtarak bu sayede Mersin Büyükşehir Belediyemizin Mersin ve İlçelerinde yapmış olduğu hizmetleri daha çok kişiye tanıttık.
Gülnar Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler olarak ve Ziraat mühendisimiz Ufuk İçalan ve Veterinerimiz Tolga Çalışkan ile birlikte her hafta Cuma günü Pazaryerinde standımız açılacaktır.