Başkan Günel, İtfaiye Personellerini Ziyaret Etti

Başkan Günel, İtfaiye Personellerini Ziyaret EttiBelediye Başkanımız Ahmet Günel, 25 Eylül-1 Ekim arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Gülnar İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ederek, personelin haftasını kutladı ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Yangın, deprem, sel ve birçok felakette vatandaşların yardımına koşan, 7 gün 24 saat boyunca her türlü duruma hazırlıklı olan itfaiye ekibini ziyaret eden Başkan Günel, itfaiye ekibinin haftasını tebrik etti. İtfaiye amiri Zafer Kıroğlu’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Günel, itfaiyeciliğin birçok risk taşıyan zor bir meslek olduğunu belirterek, görevlerini yerine getirirken gösterdikleri büyük çaba ve özveriden dolayı tüm itfaiye personeline teşekkür etti. İlçe genelinde ve ilçe dışında meydana gelen çeşitli yangınlarda olay yerine kısa süre içerisinde intikal ederek yangını kontrol altına alan ve başarıyla söndüren itfaiye ekiplerini tebrik eden Günel, ayrıca personele teşekkür ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.