ULUHTU MAHALLEMİZ YENİ YOLUNA KAVUŞTU

ULUHTU MAHALLEMİZ YENİ YOLUNA KAVUŞTUMersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar’da asfalt sezonunu kapatmıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Uluhtu Mahallemizin bozuk olan yolları genişletme ve sıkıştırma çalışmalarından sonra asfaltlanarak ulaşım kolaylaştırıldı.
Uluhtu Mahalle sakinleri bu çalışmadan memnun kaldıklarını ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.
Belediye Başkanı Ahmet Günel yaptığı açıklamada,“Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz göreve geldiğinden itibaren, ilçemizdeki sıkıntıların çözümüne büyük destek verdi vermeye de devam ediyor. Başkanımız Burhanettin  Kocamaz’a verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinin asfalt sezonunu kapatmadığını belirten Başkan Günel, Uluhtu Mahallemizi de asfaltlı yoluna kavuşturduk.Neredeyse Bütün Mahalle yolarımızı asfaltladık. Asfalt çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Başkanımız Kocamaz’ında söz verdiği gibi 2017 yıl sonuna kadar asfaltsız yolumuz kalmayacak’’dedi.