Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarını UlaştırdıGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Köseçoban Miskale Mahallesi, Konur Mahallesi ve Dayıcık Mahallesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarını ilettiler.
Ayrıca Arıkuyusu Mahallesinde de ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın evine gıda ve kıyafet yardımı yapıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaşılıp yardımlar iletiliyor.
Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamız sayesinde ihtiyaç sahibi ile yardımsever vatandaşlarımız arasında bağ kurularak yardımlar ulaştırılıyor.
İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giyim, gıda, eşya gibi her türlü yardım yaparak vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel ;’’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz.’’dedi.