Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Sağlık Tarama Araçları Vatandaşların HizmetindeMersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar’da ilklere imza atmaya devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunduğu 'Gezici Sağlık Tarama Araçları' ile sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliğin zor olduğu yerlerde vatandaşların göz ve diş muayenesini yapılıyor. Muayene olan vatandaşlar aynı zamanda göz ve diş sağlığı ile ilgili de bilgilendiriliyor.
İlçelerde hizmet vermeye başlayan   ‘Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı’ Gülnar İlçemize vatandaşlarımızın ayağına kadar gelerek hizmet verdi.
Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı bugün Hükümet Konağı karşısında hizmet vermeye devam edecek.
Gezici Sağlık Tarama Araçları’nda tansiyon, şeker gibi ölçme işlemleri de yapılarak vatandaşlarımız sağlık taramasından geçiriliyor.
Tam donanıma sahip 'Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı'na 7'den 70'e her yaştan muayene olmak için gelen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, sağlık hizmetlerinin ilçelere hatta mahallelere kadar ulaştırılmasında öncü olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür ettiler.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracında Gülnarlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Vatandaşların sağlığını önemseyerek Gülnar’lı vatandaşlarımıza sağlık hakkında da çok büyük emek ve hizmet veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.