Gülnar’da Kurban Bayramı

Gülnar’da Kurban Bayramı Gülnar İlçesinde sabah saat 06.55’te Kılınan Bayram Namazının ardından Merkez Camisinde İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör,Belediye Başkanımız Ahmet Günel,İlçe Müftümüz Bilal Kadı Camii cemaatiyle bayramlaştılar.Bayramlaşma programı Gülnar Öğretmenevinde devam etti.İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve Gülnar Devlet Hastanesinde devam eden Bayramlaşma programında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; ‘’ Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Türk İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor;bayramın başta ülkemiz olmak üzere Âlem-i İslam’ın ve topyekun insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum’’dedi.