Uluslararası Gülnar 2017 Bilim ve Kültür Etkinlikleri Devam Ediyor

Uluslararası Gülnar 2017 Bilim ve Kültür Etkinlikleri Devam EdiyorGülnar 15. Geleneksel Uluslararası Kültür Elma ve Badem Festivali kapsamında Gülnar Kültür Merkezinde yapılan Uluslararası Gülnar 2017 Bilim ve Kültür Etkinlikleri devam ediyor.
Prof. Dr. Ayşe Çalık Ross yönetiminde yapılan Uluslararası Gülnar 2017 Sempozyumu Avrupadan gelen şair ve yazarlar ile şiir dinletisi etkinliğiyle devam etti.
Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel konuşmasında;’’ Burada düzenlenen sempozyum ve Gülnar Hatun Çalıştayı ile Gülnar’ın tarihi ve Gülnar Hatun hakkında bilgiler veriliyor. Bizim için tarihimiz önemli ve daha ayrıntılı öğrenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ayşe hanım gerçekten çok büyük emek harcadı. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Katılımlarımızın daha çok olmasını beklerdim. İnşallah katılımlarımız artar’’dedi.