Başkan Günel Anamur’da Açılışlara Katıldı

Başkan Günel Anamur’da Açılışlara KatıldıBelediye Başkanımız Ahmet Günel, Anamur İlçemizde Akdeniz Caddesi içme suyu hattı alt yapı hizmet çalışması açılışına katıldı. Başkanımız Ahmet Günel Anamur İlçemizde Mersin Büyükşehir Belediyemizin projesi olan bölgede eğitim gören gönüllü itfaiyecilere sertifikalarını ve mahallelerine römork dağıtımı, vidanjör teslimi, üreticilerimize satış tezgahı dağıtımı ile simit arabam engel tanımam projesi kapsamında simit arabalarının dağıtımına da katılmasının ardından Anamur Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Spor Salonunun açılışına ve Bahçelievler Spor Parkı ve Kafe açılışlarına da katıldı. Açılış Kurdelelerini MHP Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanımız Mehmet Türe, Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel birlikte kestiler.