Başkan Günel;’’Festivalimize Tüm Halkımız Davetlidir’’

Başkan Günel;’’Festivalimize Tüm Halkımız Davetlidir’’Belediye Başkanımız Ahmet Günel 25 Ağustos 2017 Cuma günü yapılacak olan 15.Geleneksel Uluslararası Kültür, Elma ve Badem Festivaline tüm  halkımız davetlidir dedi.Günel yaptığı açıklamada;Sevgili hemşerilerim,15.sini düzenleyeceğimiz Geleneksel Uluslararası Kültür,Elma ve Badem Festivalimize tüm halkımız davetlidir.Bu festival gerek Gülnar’da Üreticilerimizin,gerek Gülnar halkının gerekse Kültür konusunda İlçemizin tanıtımı konusunda Türkiye’nin ve Dünyanın her tarafına Basın yoluyla yayınlanıyor,yayınlamaya devam edecek.Bu konuda tüm Gülnar’lı hemşerilerimizi davet ediyoruz.25 Ağustos 2017 Cuma günü dolu dolu bir Festival geçireceğiz.Akabinde Kültür Merkezi Müdürlüğünde Büyükşehir Belediyemiz ve Myo işbirliğiyle sempozyum yapılacaktır.25 Ülkeden 40 Profesör gelerek orada konuşmalar yapacaklar.Bütün Halkımızı gerek Gülnar’da yaşayan gerekse dışarı İl ve İlçelerde yaşayan Gülnar’lı hemşerilerimizi davet ediyorum dedi.