Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ,Yardımlaşma Bankası Yardımlarında Hız Kesmiyor

Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ,Yardımlaşma Bankası Yardımlarında Hız KesmiyorGülnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası " ile yüzlerce kişiye yardım eli uzatılıyor. Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri  Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası ücretsiz alış veriş imkanı sağlıyor.
Ayrıca Gülnar Belediyesi personellerimiz  tarafından önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaşılıp yardımlar iletiliyor.
Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ,Yardımlaşma Bankası Bugün Dayıcık Merkez Mahallesinde bir vatandaşımızın evini döşeyerek gıda yardımında bulundu.
Yardımdan dolayı memnun kalan vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ettiler.
Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Gülnar Belediyesi çatısı altında hizmet veren yardımlaşma bankamız ile her ay onlarca kişiye yardım eli uzattıklarını belirtirken, bu tür sosyal hizmetleri aralıksız sürdüreceklerini söyleyerek yardımlaşma bankamıza yardımda bulunan tüm yardımseverlerimize ve esnaflarımıza teşekkür etti.