Mahalle Ziyaretlerimize Devam Ediyoruz

Mahalle Ziyaretlerimize Devam EdiyoruzGülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz.
Bugün Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler  olarak Kayrak mahallemizde Kayrak Mahalle Muhtarımız M. Fahrettin Mavi Bey ile birlikte halkımızın istek ve şikayetlerini dinledik. Şikayet bölgelerini yerinde inceledik.
“Haftanın her günü halkımızla beraberiz.  Her fırsatta onların yanına gidiyor, bizlere ulaşamayan ve gelemeyen, engelli vatandaşlarımızı da bulup biz onların ayaklarına kadar gidiyor ve hizmet götürüyoruz.
Ayrıca bugün Kayrak Mahallemizde Şehidimiz Jandarma Er Mehmet Koç’un ailesini ziyaret ederek onların da isteklerini not aldık.
Gülnar Belediyesi olarak önceliğimiz Gülnar’ımızın ve insanlarımızın birlik ve beraberliğidir. Bu birlik ve beraberlik ile büyük bir aileyiz.”