Kocamaz,Şehit Polis Memuru Ercan Şimşek'in Ruhuna Mevlid Okutturdu

Kocamaz,Şehit Polis Memuru Ercan Şimşek'in Ruhuna Mevlid OkutturduMersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz 7 Temmuz 2017 tarihinde Mut İlçesinde Kalp krizi geçiren Polis Memuru Ercan Şimşek’in ruhuna Gülnar Akdeniz Mahallesinde Polis Memuru Ercan Şimşek’in kayınbiraderi Turgay Zöğ’ün evin önünde 800 kişilik Mevlit okutarak yemek verdi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel ‘’ 7 Temmuz 2017 günü Mut İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Polis Memuru Ercan Şimşek’e Allahtan Rahmet yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Allah şehadetini kabul etsin’’dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Müdürü Mustafa Yüzer;Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz 7 Temmuz 2017 günü Mut İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Polis Memuru Ercan Şimşek’in Silifke İlçesi İmam-ı Azam Camiinde kılınan cenaze namazına müteakip yapılan törenine katılarak Silifke İlçesi Şehir mezarlığına defnine katılmıştı.Başkanımız Burhanettin Kocamaz 16 Temmuz 2017 İkindi Namazının ardından Polis Memurunun kayın biraderi Turgay Zöğ’ün evinde 800 kişilik yemek vererek Mevlid okutturdu.
Başkanımız Burhanettiin Kocamaz;Hayatını kaybeden Polis Memuru Ercan Şimşek’e Allah’tan Rahmet Yakınlarına ve kederli ailesine başsağlığı dilediğini belirtti.