Söz Verdiğimiz Gibi, Asfaltsız Yolumuz Kalmayacak

Söz Verdiğimiz Gibi, Asfaltsız Yolumuz KalmayacakMersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi birlikteliğiyle  Gülnar’da hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi ekiplerince Gülnar İlçemizde
Tırnak,Emirhacı,Beydili,Sipahili mahallelerimizde 14 km 1.kat sathi kaplama asfalt, Dedeler- Çavuşlar- Silifke bağlantı yolu 27 km 2. Kat sathi kaplama asfalt döküm çalışmaları devam ediyor.Ayrıca Çavuşlar Taşdemir yolu 6 km 1. Kat sathi kaplama yapılacak olup serme sıkıştırma çalışması devam etmektedir.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi birlikteliğiyle, Arıkuyusu Örtülü mahallesi 4 km 1.kat sathi kaplama, Arıkuyusu( Tefekaltı 1 km, Gömmece 1 km) 1.kat sathi kaplama yapılacak olup serme sıkıştırma çalışmalarımız başlayacaktır.
Çukurasma mahallesi Mezarlık yolu 2km 1.kat sathi kaplama yapılacak olup malzeme çekimlerimiz devam etmektedir. Taşoluk, Yarmasu, İshaklar mahalle bölgesinde yapılacak olan yollara malzeme çekimlerimiz devam etmektedir.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel,MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Şube Müdürü Mustafa Yüzer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini sundular.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel  yaptığı açıklamada; ‘’Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz 2017 yılında asfaltsız yolumuz kalmayacak demişti.Şimdi İlçe Merkezimizde ve Mahallelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir.Söz verdiğimiz gibi 2017 yılında asfaltsız yolumuz kalmayacak. Gülnar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Gülnar halkına en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin  Kocamaz’a teşekkür ederim’’ dedi.