Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarına Devam EdiyorBelediye Başkanımız Ahmet Günel’in talimatları doğrultusunda önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaşılıp yardımlar iletiliyor.
Demirözü Mahallesinde evi yanan bir vatandaşımızın evi döşenerek bütün ihtiyaçları karşılandı. Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası tarafından yeni eşyalar temin edildi.Dayıcık Kalfalar Mahallesinde de ihtiyaç sahiplerine
 ulaşılarak yardımlarımız gerçekleşti.İhtiyaç sahiplerinin giyim, gıda, eşya ve diğer ihtiyaçları karşılandı.
Ayrıca Belediye Başkanımız Ahmet Günel'in talimatları doğrultusunda Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası personellerimiz tarafından Sipahili Mahallesi Karayer Mevkisine çöp konteynırı dağıtımı yapıldı.
Yardım alan aileler açıklamalarında; Bu hizmetten dolayı memnun kaldıklarını söyleyerek, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve ekibine çok teşekkür ettiler.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada;’’ Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. Bizler İhtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarımızla onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşımız ilçemizin hangi köşesinde olursa olsun onlara ulaşmaya devam edeceğiz. Yardım severlerimizin ; Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankamıza yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz. Mağdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca Yardımlaşma Bankası personellerime ve bizim sesimiz soluğumuz olan Mersinliyim Mersine Sahip Çıkalım Diyenler Derneği Başkanları Kutlay Özcan ve Adem Burçin Özcan’a tüm desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.