Mersin Üniversitesi Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni GerçekleştiMersin Üniversitesi Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik yılı Mezuniyet töreni gerçekleşti.
Program Gülnar Hükümet Konağı önünde çelenk koyma töreni ile başladı.Öğretim elemanları ve öğrencilerin geçit töreni ardından Gülnar Kültür Merkezi’nde diplomaların takdimi yapıldı.
Mezuniyet törenine; Gülnar İlçe Kaymakamımız  Ekrem Güngör, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hülya Metin Gübür, Öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Açılış konuşmalarının yapılması ardından İlçe Kaymakamımız Ekrem Güngör  okul birincisi öğrencimize, Belediye Başkanımız Ahmet Günel  okul ikincisi öğrencimize diplomalarını verdiler.Diğer Mezun olan öğrencilerimize bölüm başkanları diplomalarını verdiler.
Program Diploma  takdimlerinin ardından Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu bahçesinde Kep atma ve kokteyl ile son buldu.