GÜLNAR , BİSİKLET TURUNA HAZIR

GÜLNAR , BİSİKLET TURUNA HAZIRMersin Uluslar arası bisiklet turu ‘Tour Of Mersin’ Cuma günü İlçemizden geçiş yapacağından dolayı Aydıncık caddesi, Kaymakamlık önü, Aşağı çarşı ve Silifke caddesi boyunca Cuma günü saat 13:00 ‘ a kadar belirtilen bölgelere araç parkı yapılmaması rica olunur.
4 etap olarak düzenlenecek olan ve ilk etapta Anamur-Gülnar/Yanışlı olmak üzere 133 km, ikinci etapta Aydıncık-Gülnar-Silifke-Erdemli-Mezitli-Pompeiopolis olmak üzere 165 km, üçüncü etapta Tarsus-Çamlıyayla-Mersin (Özgecan Aslan Barış Meydanı) olmak üzere 149 km ve son etapta Özgecan Aslan Barış Meydanı-Çavak-İnsu-Arena-Adnan Menderes olmak üzere 147 km’den oluşan ve toplam 600 km olan güzergahlar hazırlandı.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel’’Cuma günü saat 11:30’da  İlçemizden geçiş yapacak olan ‘Tour Of Mersin’ Bisiklet turu için gerekli önlemler alındı.Bu tarihi organizasyona tüm Gülnarlı hemşerilerimizi belirtilen güzergahlarda tanık olmaya davet ediyorum’’dedi.