Gülnar Belediyesi’nden Polislere Kahvaltı

Gülnar’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümü kutlaması ve  Polis haftası etkinlikleri kapsamında  Gülnar Belediyesi tarafından  Gülnar Emniyet Teşkilatında görevli polislere kahvaltı verildi.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümü kutlaması  ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında  Gülnar Belediyesi tarafından verilen kahvaltıya  İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör, Cumhuriyet  Savcısı Sercan Kocabey, Belediye Başkan Yardımcımız  Alpaslan Ünüvar, Komiser Alper Haykır, emniyet teşkilatında görevli polisler ve aileleri katıldı.
Düzenlenen kahvaltıda Polisliğin önemli bir görev olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ‘’Sizler gerçekten fedakarca çalışarak bizlerin huzur ve güven içersinde yaşamasını sağlıyorsunuz.Hem İlçemizde hem de ülke  genelinde yapmış olduğunuz  bu fedakarca görevden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sizlere güzel günler diliyoruz.Gerçekten Polislik zor bir görev ama aynı zamanda onurlu bir görev.Sizlere yapmış olduğunuz bu onurlu görevde başarılar diliyorum’’dedi.