Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Düzenlemiş Olduğu ‘’Engelsiz Film Gösterimi’’ne KatıldıkMersin Büyükşehir Belediyesi’nin Gülnar Kültür Merkezin’de düzenlemiş olduğu Engelsiz Film Gösterimi etkinliğine katıldık.
Programda Konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; ‘’Öncelikle Gülnar’da bize bir ilki yaşatan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a ve buralara kadar gelip bu programı düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi personellerine teşekkür ediyorum.Türkiye’de ilk defa engelliler için daire başkanı atayan tek Belediye Başkanı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamazdır’’ diye bildirdi.Belediye Başkanımız Ahmet Günel;’’İlçemizde bu gösterim bir ilk oldu  ama son olmayacak.Bir anneden doğan bir çocuğumuz engelli olabilir.Kesinlikle engelli kardeşlerimize farklı gözle bakmamalıyız.Biz engelli kardeşlerimize ne kadar  fazla ilgi alaka gösterebilirsek onlarda o şekilde mutlu olacaklardır.Biz engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımızı ve bu programlarımızı devam ettirirsek engelli vatandaşlarımız engellerini aşacaktır’’dedi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a iletilmek üzere Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı, Engelliler Şube Müdürü Manolya Karaoğlan’a çiçek takdim etti.