Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısına Katıldık

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin  3. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısına KatıldıkMersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’’Mersin Büyükşehir Belediyesi 3. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısını’’ gerçekleştirdi.’’Hizmette 23’üncü, Mersin’e Hizmette 3’üncü Yıl’’sloganıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Kocamaz,’’Derdimiz hizmet, sevdamız memleket diyerek insanın ve zamanın kıymetini bilen liyakatli kadromuzla durmaksızın üretiyoruz’’dedi
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı 3 yılda Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetlerin yer aldığı tanıtım filmi gösterimi ile devam etti.
Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ce vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili  Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz,Mersin Ülkü Ocakalrı Başkanı Gökhan Demir,Mersin Büyükşehir Belediyesi  Meclis Üyeleri, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, MHP Gülnar  İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı  ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.