Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in Regaib Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in  Regaib Kandili MesajıGünel kandil mesajında, “Rahmeti, bereketi ve mağfireti ile Türk İslam Âlemini kuşatan, sevginin kardeşliğin birlik ve beraberliğin vücut bulmasına vesile olan üç aylarla beraber bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili, Türk İslam Âlemi tarafından mübarek ve anlamlı bir gece oluşu sebebi ile her yıl olduğu gibi bu yılda coşku, sevinç ve hoşgörü içerisinde kutlanacaktır” dedi.
Günel  mesajında şunları da kaydetti; “İdrak edeceğimiz Regaib Kandili münasebetiyle, geride kalan ömrümüzü nasıl değerlendirmemiz gerektiğini gözden geçirmeli, dargınlar barışmalı,akraba ziyaretleri yapılmalıdır. Kandillerin, milletimizin üzerinde büyük etkileri vardır. Bu nedenle bu gecenin ülkemizin her türlü sıkıntı ve afetlerden kurtulmasına, özellikle birlik ve kardeşlik duygusunun yerleşmesine, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesine vesile olması en büyük dileğimizdir. Yüce dinimizin her vecibesi bütün insanlığı kucaklamak, onları Allah’ın yarattığı, eşrefül mahlûkat olarak görmek ve Müslüman, Müslüman’ın kardeşi ölçüsünden hareket ederek sevginin ve muhabbetin kabul görmesini sağlamak herkesin başlıca görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Regaib Kandilini tebrik ediyor, başta Gülnar’lı hemşerilerimiz olmak üzere Türk İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum."