GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL; YÖRÜK SOFRASI YENİ PERSONELLERİYLE SEZONA HAZIRGülnar Belediyesine ait Seltaş Şirketinin işletmesini yürüttüğü Mesire Alanı Yörük Sofrası yeni personelleri ile sezona hazır. Yörük sofrasında incelemelerde bulunan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel burada yaptığı açıklamada  “ İlçemiz halkına hizmet için 2015 yılında açmış olduğumuz Yörük Sofrası Kahvaltı Salonunda yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Yörük soframıza kahvaltı ve sulu yemek çeşitleri ile başladığımız hizmete; kasap reyonu ekledik. Yeni kamelyalar yaptık. Şuan ise pide pişirim fırını çalışması yapıyoruz ve en kısa sürede hizmete geçecek.  Ayrıca vatandaşlarımızın rahatça düğünlerini yapabileceği kır düğün salonunu hizmete sunduk. Gelen ailelerin çocuklarının güvenli bir şekilde vakit geçirebilecekleri oyun parkı kurduk.  Halkın 7/24 hizmetinde olan yörük sofrasında vatandaşlarımız oksijenin bol olduğu temiz havada gönüllerince vakit geçirebilecekler” dedi.