18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 102.Yıl Programı Gerçekleşti 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü ve Çanakkale Zaferinin 102.Yıl programı Hükümet Konağı önünde çelenk koyma töreni ile başladı.Kaymakamlık ve Belediye Çelenk koyma töreninin ardından saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.Program 20 Mart 2017 Pazartesi günü saat 14:00’da Kültür Merkezi Müdürlüğünde gerçekleşecektir.Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Gülnar Öğretmenevi ve ASO salonunda Şehit yakınlarına ve Gazilere sabah kahvaltısı verildi.
Kahvaltıda konuşma yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; Gülnar İlçesi olarak bir ilki gerçekleştirdik. “102 Çanakkale Şehidi Torununun, Şehit Dedeleri İle Buluşması Projesi” kapsamında 102 şehit torununu Çanakkale’de bulunan dedeleriyle buluşturduk.İnşallah bu projemiz devam edecektir.Dedelerinizden sizlere selamlar getirdim diyen Başkan Günel; Kutsal vatan topraklarını canları pahasına savunarak, bu büyük zaferleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum dedi.
İlçe müftüsü Bilal Kadı tarafından yapılan dua ile program sona erdi.İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör ve Belediye Başkanımız Ahmet Günel , Şehit yakınları ve Gazilerle sohbet ettiler.