ÇANAKKALE BEKLE TORUNLARIN GELİYOR

ÇANAKKALE BEKLE TORUNLARIN GELİYOR 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı olması dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, ,  Mersin Valiliği , Gülnar Belediyesi ve Mersin Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz "102 Çanakkale Şehidi Torununun, Şehit Dedeleri İle Buluşması Projesi" kapsamında Mersinli 102 Çanakkale şehidi torununu Çanakkale'ye yolcu ettik.
Mersin Üniversitesi  Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yılı anıldı. “102 Çanakkale Şehit Torununun, Şehit Dedeleriyle Buluşması” adlı etkinlik 13 Mart Pazartesi günü gerçekleştirildi.Mersin Üniversitesindeki uğurlamanın ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ziyaret edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi önündeki uğurlamanın ardından 102 Çanakkale Şehidi torunu Çanakkale’ye yolcu ettik.