ŞEHİT TORUNLARI ÇANAKKALE’YE UĞURLANDI

ŞEHİT  TORUNLARI ÇANAKKALE’YE UĞURLANDI

Çanakkale Zaferinin 102. Yıl dönümünde 102 Şehit torununun Çanakkale’ye gönderilmesi projesi kapsamında  bugün Gülnar Belediyesi önünden Çanakkale’ye hareket edildi.
Şehit torunları Gülnar Belediyesi önünden uğurlama töreni ile Çanakkaleye gönderildi.Programda Kuran-ı  Kerim  ve dualar okundu.
Programda  Konuşan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; ‘’ Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümünde 102 Şehit torununun Çanakkale’ye Gönderilmesi konusunda Belediyemizce bir proje hazırladık. Bu proje bir ilk olacak .Bizim için canlarını feda eden atalarımızı ziyaret edip onları torunlarıyla buluşturacağız.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum’’ dedi.