BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL; KUSKAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET GÜNEL; KUSKAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDUGülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gubaroğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Erkan Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Hacı Sefa Tercan, Gülnar Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer, Büyükşehir Belediyesi  Meclis Üyesi Mustafa Talip Kara, Meski Gülnar Şube Müdürü Mustafa Benli  ve Mahalle Muhtarları ile Kuskanda bir araya geldi.
Muhtarlarla toplantısının ardından Kuskan’da esnafları ziyaret eden Başkan Günel; yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların sorunlarını dinledi. Büyükşehir Belediyesi İlçe Belediyesi ayrımı yapmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu konuda yapılacak hizmetler konusunda hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Burhabettin Kocamaz’a sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.