MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDIGülnar Belediyesi Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı.
Gülnar Belediyesi Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Günel Başkanlığında Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla meclis toplantı salonunda yapıldı. Meclis toplantısında yapılan yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.
Gündem Maddeleri;

1-İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 23.02.2017 tarih ve 71 sayılı kadro ihdası ile ilgili teklifinin görüşülmesi madddesi yapılan açık oylamada oy çokluğuyla red edildi.

2-Fen İşleri Müdürlüğünün 73 sayılı ekli listesinde bulunan İş Makinelerinin ve araçlarının Akaryakıt bakım ve onarımı ile operatörü kiracıya ait olmak üzere kira bedellerinin belirlenmesi teklifinin görüşülmesi maddesi;
yapılan açık oylamada oy birliğiyle red edilerek madde gündemden çıkarıldı.

3-Belediye Bünyesinde bulunan Şirketlerin Denetlenmesi için komisyon kurulması maddesi için Milliyetçi Hareket Partisinden Yüksel Çelik ve Yusuf Özaydın, Adalet ve Kalkınma Partisinden ise Ünal Güdül oy çokluğu ile komisyoın üyeliğine seçildiler.