Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası’nda Yardımlar Aralıksız Devam EdiyorMersinliyim Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği Başkanları Kutlay Özcan ve Burçin Adem Özcan Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim–Gıda Yardımlaşma Bankasına yardım yapmaya devam ediyor. Dernek görevlileri beyaz eşya ve mobilya yardımında bulundular.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel açıklamasında; “Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. Yardımseverlerimizin Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası’na yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz. Bu konuda bizlerden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen, bizlere her türlü desteği veren, bizim sesimiz soluğumuz olan Mersinliyim Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği Başkanları Kutlay Özcan ve Burçin Adem Özcan’a teşekkür ediyorum’’dedi.