Ferah Kundura’dan Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankasına Ayakkabı Yardımıİlçemiz Esnaflarından Ferah Kundura Sahibi İlknur Bostankolu ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesi amacıyla Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankasına çok sayıda ayakkabı yardımında bulundu. İşletme Sahibi İlknur Bostankolu; “Yazılı ve görsel medyalardan da takip ettiğim kadarıyla belediyemiz tarafından kurulan yardımlaşma bankası hiçbir siyasi amaç gütmeden her kesime yardımda bulunuyor.  Bende bu maksatla ihtiyaç sahiplerine uluştırılması için yardımlaşma bankasına ayakkabı yardımında bulundum” dedi.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; “Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası yardım merkeziyle sosyal yardımlaşmayı güçlendirici, alan el ile veren elin birbirini görmediği, kar amacı gütmeyen ve her şeyin kayıt altında tutulduğu bir sistemdir. Hizmete sunulan yardım merkezinde hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan yardıma muhtaç herkese yardım eli uzatılmaktadır. İhtiyaç sahipleri kurumumuza gelerek, burada kayıtları oluşturulduktan sonra ihtiyaçlarına göre elimizde bulunan giyim, ayakkabı, oyuncak, kitap, mutfak eşyalarından oluşan çeşitlerimizden yardım alabiliyorlar.Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri  Giyim Gıda Yardımlaşma Bankasına yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederim’’dedi.

Yapılan yardımlar hakkında da bilgi veren Başkanımız Ahmet Günel; “Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankasını 2015 yılında kurduk. 2015 yılında yardımlaşma bankamızdan 1170 kişi yararlandı. 2016 yılında ise 1.100 kişi yararlandı. 2017 yılında ise şuana kadar 287 kişi yararlandı. İhtiyaç sahibi her vatandaşımız yardımlaşma bankamızdan yararlanabilir” dedi.