GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL; YÖRÜK SOFRASINA FIRIN AÇIYORUZ

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL; YÖRÜK SOFRASINA FIRIN AÇIYORUZGülnar Belediyesine ait Seltaş Şirketinin işlemesini yürüttüğü Mesire Alanı Yörük Sofrasında kasap hizmetinin ardından şimdide fırın açılarak halkın hizmetine sunulacak. Halkın 7/24 hizmetinde olan yörük sofrasında vatandaşlarımız oksijenin bol olduğu temiz havada kapalı ve açık alanda hem kahvaltı hemde et türü yemek çeşitleri ile hizmet veren yörük sofrasında yakın bir zamanda sıcak pide çıkararak halkımızın hizmetine sunulacak.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Günel; İlçemiz halkına hizmet için 2015 yılında açmış olduğumuz Yörük Sofrası Kahvaltı Salonuna kasap reyonu ekledik. Ardından kamelyalar yaptık. Şimdide pide fırını yapacağız. Yörük Sofrası mesire alanımız insanların ailesi ile rahat ve huzurlu bir ortamda yöre halkının kültürünü tanıtıcı bir salon oldu. Halkımıza temiz ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz dedi.