GÜLNAR’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘DOST ELİ’ UZANMAYA DEVAM EDİYOR

GÜLNAR’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘DOST ELİ’ UZANMAYA DEVAM EDİYORMersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Şubat 2016 tarihinde açılışı yapılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine giren  ‘Dost Eli Market” Gülnar’da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmaya devam ediyor.  Yardımlar daha önce ekiplerinin yaptıkları tespitlerde yardıma ihtiyacı olanların isimleri ve adresleri tespit edilip kayıt altına alındı. Bu ihtiyaç sahiplerine yardımları mahalle muhtarları aracılığı ile dağıtılmaya başlandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi ekiplerini MHP Gülnar İlçe kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen’in birlikte yaptığı dağıtımın ardından vatandaşlar yardım gönderen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ettiler.