BAŞKAN GÜNEL: EMITT 2017’DE GÜLNAR’I TANITTIK

Gülnar Belediyesi, bu yıl 21. si düzenlenen ve dünyanın en büyük 5 fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2017 fuarına katıldı. Açtığımız standımız fuarda en çok ilgi gören stantlardan biri oldu.
Gülnar’ımızın tüm değerleri ile tanıtılması amacıyla dünyanın en önemli tanıtım ve seyahat fuarlarında yerini alan Gülnar Belediyesi, yaklaşık 60 bin ziyaretçinin katılım gösterdiği ve 4 gün süren EMITT 2017 Fuarı'na birbirinden renkli görüntülere sahne olan standına katılımcılar büyük ilgi gösterdi.
80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluşun katılım gösterdiği 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Gülnar Belediyesi olarak ilçemizin tarihi, kültürel ve turistik değerleri tanıtılırken, fuarın üçüncü gününde düzenlediğimiz Gülnar Hatun Etkinliği programında Prof. Dr. Ayşe ÇALIK ROSS  “Gülnar Hatun'un İzinde” başlıklı bir konferans verdi. Konferansın ardından ilçemize has yetiştirilen ürünlerden oluşturulan paketler katılımcılara ikram edildi.
Fuarın ardından değerlendirmelerde bulunan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel;  “Tanıtım çalışmalarımız kapsamında EMITT Fuarı’na bu yıl üçüncü kez katılım sağladık. Fuarda açılan bütün stantları ziyaret ettim. Fuarda standımıza gelen ziyaretçilerimizle ben ve ekibim tek tek ilgilendik. Gülnar Belediyesi standında ziyaretçilere ilçemizde yetişen elma, üzüm, kişniş, menengiç, badem ve ceviz ikram ettik. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan fuarda Gülnar'ın tüm güzelliklerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere tanıtma imkânımız oldu. Dünyanın en iyi fuarlarına katılarak adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.