EMITT FUARININ 3.GÜNÜNDE GÜLNAR HATUN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

EMITT FUARININ 3.GÜNÜNDE GÜLNAR HATUN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİGülnar’ın tüm değerleriyle dünyaya tanıtılması amacıyla uluslararası boyutta gerçekleştirilen EMITT 2017'de yerini alan Gülnar Belediyesi,  fuarın 3. Günü Gülnar Hatun Etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılım oldukça yüksekti. Cennet Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen etkinlikte Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nden Prof. Dr. Ayşe ÇALIK ROSS  “Gülnar Hatun'un İzinde” başlıklı bir konferans verdi.
Konferansa katılan Belediye Başkanımız Ahmet Günel; Prof. Dr. Ayşe ÇALIK ROSS’a verdiği konferans dolayısıyla teşekkür ederken günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Konferansın ardından bütün katılımcılara Gülnar Belediyesi’nin hazırlamış olduğu hediyeler Belediye Başkanımız Ahmet Günel tarafından takdim edildi.