BAŞKAN GÜNEL FUAR ALANINDA STANTLARI GEZDİ

BAŞKAN GÜNEL FUAR ALANINDA STANTLARI GEZDİGülnar’ın tüm değerleriyle dünyaya tanıtılması amacıyla uluslararası boyutta gerçekleştirilen EMITT 2017'de yerini alan Gülnar Belediyesi,  Gülnar’ın bütün değerlerini fuara taşıdı. Fuarda birçok ziyaretçiyi ağırlayan ve fuar alanı içerisindeki diğer stantları ziyaret eden Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer alarak,  Gülnar’ı tüm değerleriyle tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.
EMITT 2017 fuarında açılan bütün stantları ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan Başkan Günel’e fuar gezisinde Belediye Meclis Üyemiz Melek Yıldız ve Belediye Personellerimiz de eşlik etti.
Başkan Günel, stantları tek tek dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti ve ikramlardan tattı. Gülnar Belediyesi olarak fuarları önemsiyoruz ve bundan sonrada bütün fuarlara katılmak için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.
Fuar gezisinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Günel, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.