MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ,  SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMETLERİNE DEVAM EDİYORMersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Gülnar İlçemize bağlı Emirhacı Mahallesinde ikamet eden engelli Fatma Oğuz teyzeye baza ve ortopedik yatak yardımı yaptı. Belediye ekipleri ve İlçe kadın kolları başkanı Zeynep Şen Fatma Teyzeyi ziyaret ettiler. Ekipler tarafından ortopedik yatak kuruldu ve gerekli kullanımı hakkında aile bilgilendirdi. Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür eden kadın kolları başkanı Zeynep Şen, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında bu tür yardımların artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.
Yapılan yardımdan dolaylı mutluluğunu ifade eden Fatma Oğuz ise; “Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Mersin Büyükşehir Belediyesi bizlere bugün yardım getirdi ve gerçekten çok duygulandım. Başta Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz ve Gülnar Belediye Başkanım Ahmet Günel olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Üzgün olduğumuz bir dönemde bizi mutlu ettiniz. İnşallah Allah her şeyin iyisini versin, çok sevindik, duygulandık” dedi.