GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL: “TURİZM ALANINDA DÜNYANIN 5. BÜYÜK FUARI OLAN EMITT FUARINDA GÜLNAR BELEDİYESİ OLARAK İLÇEMİZİ TANITIYORUZ”İstanbul’da açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılan Gülnar Belediyesi, fuarda açtığı stantla ilçenin tüm güzelliklerini tanıtıyor.
Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMIIT) Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL, Belediye Meclis Üyemiz Melek YILDIZ ve belediye ekibimiz katıldı.

İlçenin doğa ve tarihi güzellikleri ile kentte özgü ürünlerini tanıttığımız fuarın açılışında Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL, fuar ziyaretçileriyle bir araya gelerek misafirlerle tek tek ilgilendi. Gülnar Belediyesi standında ziyaretçilere Gülnar'ın ürünleri olan elma, üzüm, kişniş, menengiç, badem ve ceviz ikram edildi.

Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL fuarın açılışında yaptığı açıklamada: "Tanıtım çalışmalarımız kapsamında EMITT Fuarı’na bu yıl 3.kez katılıyoruz. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan fuarda Gülnar'ın tüm güzelliklerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere tanıtma imkanımız oluyor. Dünyanın en iyi fuarlarına katılarak adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.