III. TOUR OF MERSİN Uluslararası Bisiklet Yarışı İçin Gülnar’da Parkur Oluşturulacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa YÜZER, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Organizasyon Sorumlusu Suat ÖZDAL, Bisiklet Yürütme ve İcra Kurulu Üyesi Ahmet Salih ÖZENİR ile birlikte Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL’i makamında ziyaret ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Bisiklet Turu ‘Tour Of Mersin’ için Gülnar’da parkur oluşturulacak. Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet GÜNEL, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa YÜZER, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Organizasyon Sorumlusu Suat ÖZDAL, Bisiklet Yürütme ve İcra Kurulu Üyesi Ahmet Salih ÖZENİR ile birlikte Gülnar parkurunu oluşturmak üzere Gülnar merkezde incelemelerde bulunarak bilgi paylaşımında bulundular.