Evi Yanan Vatandaşa Yardım Eli Uzandı…

Evi Yanan Vatandaşa Yardım Eli Uzandı…Gülnar Gezende  Mahallesi Topraklı mevkiinde evinde yangın çıkan ve kullanılamaz hale gelen İbrahim Bilge’nin yaralarını Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi sardı . Gülnar Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yangınla hasar gören evde büyük maddi kayıp yaşayan vatandaşa 1adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinesi,1 adet soba, 1 adet fırın, 3 adet çekyat ve 3 adet bazalı yatak hediye edildi.Ailenin  diğer ihtiyaçlarının da  karşılanması için talimat veren Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, aileyi kış aylarında zor durumda bırakmayacaklarını dile getirdi. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirdiklerini kaydeden Günel,yoğun kar yağışı olmasına rağmen vatandaşımıza yardım elimizi uzatabildik , İyi günde ve kötü günde vatandaşlarımızın yanındayız dedi. Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Şube Müdürü Mustafa Yüzer ,Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Özaydın ve belediye ekiplerimiz aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.