Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarına Devam EdiyorGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim –Gıda Yardımlaşma Bankası yardımseverlerden gelen eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.Yardımlaşma bankamıza ziyarette bulunan Diş Hekimi Kutlay Özcan ve Burçin Adem Özcan Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası’nın önemi hakkında bilgi verdiler.TRT ekibi ile gerçekleşen ziyaret ile yardımlaşma bankamız tanıtıldı.Yardımlaşma Bankamız tarafından öğrencilere ayakkabı yardımı ve ihtiyaç sahibi ailelere beyaz eşya, mobilya ve kömür yardımı yapıldı.Belediye Başkanımız Ahmet Günel açıklamasında ;’’yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz.Yüzlerde ufacık bir tebessüme sebep olduysak ne mutlu bize.Yardımseverlerimizin Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası’na yardımları devam ettikçe bizde Gülnar Belediyesi olarak daha çok ihtiyaç sahibine ulaşıp yardımlarımızı devam ettireceğiz .Bu konuda bizlerden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen ,bizlere her türlü desteği veren,bizim sesimiz soluğumuz olan Mersinliyim Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği Başkanları Kutlay Özcan ve Burçin Adem Özcan’a teşekkür ediyorum’’dedi.Belediye Başkanımız Ahmet Günel  adına , Hatice Özer tarafından Kutlay Özcan’a , Şerife Özer tarafından Burçin Adem Özcan’a plaketleri takdim edildi.