24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Gerçekleşti

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Gerçekleşti24 Kasım Öğretmenler Gününün TEOG Sınavı gününe denk gelmesi nedeniyle Öğretmenler Günü Kutlama Programı bugün Kültür Merkezi’nde gerçekleşti
Programa;İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Cumhuriyet Savcısı Sercan Kocabey,  Belediye Başkanımız Ahmet Günel, İlçe Müftüsü Bilal Kadı, Garnizon Komutanı Özkan Çömez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, kurum müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Program;Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okunarak başladı.Ardından aday öğretmenler adına Pınar Ateş ve emekli öğretmenler adına Hatice Arıkan konuşma yaptılar.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut yaptı.
Konuşmaların ardından Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından şiirler okundu.Şiir dinletisi sonrası adaylık süresini tamamlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleşti.
Program ;İlçemizde farklı okullarda görev yapan öğretmenler tarafından oluşturulmuş müzik dinletisi ile son buldu.Program sonunda resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Ödülleri İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Cumhuriyet Savcısı Sercan Kocabey, Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve Garnizon Komutanı Özkan Çömez  verdiler .
Program çıkışında Belediye Başkanımız  Ahmet Günel tarafından öğretmenlere ve katılımcılara karanfil hediye edildi.