Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası’ndan Öğrencilere Yardım

Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri  Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası’ndan Öğrencilere YardımGülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası yardımseverlerden gelen ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ve MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen,   Gülnar Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımında bulundular.
Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar ; Gülnar Belediyesi  Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası hakkında bilgi verdi.İhtiyaç sahibi her vatandaşın yardımlaşma bankamızdan yararlanması gerektiğini bildirdi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel;  ‘’Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri  Giyim Gıda Yardımlaşma Bankasına yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederim’’dedi.