Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Ediyoruz..

Çalışmalarımıza  Hız Kesmeden Devam Ediyoruz..

Gülnar Belediyesi olarak hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.
Akdeniz Mahallesindeki kaldırım çalışmalarımızın bitmesi ardından Postane caddesinde kaldırım çalışmalarımız başlamıştır.
Ayrıca  Soylu sokakta dere ıslah çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir.Dere ıslah çalışmalarının ardından geniş alan elde edilecek olunup alan çocuk parkı gibi projelerde kullanılacaktır.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel, kaldırım çalışmalarında ve dere ıslah çalışmalarında incelemelerde bulundu.İncelemeler esnasında Belediye Başkanımız  Ahmet Günel şunları kaydetti:’’İlçemizin  daha iyi noktaya gelebilmesi için azim ve kararlılıkla çalışmalara devam ediyoruz.Mersin Büyükşehir Belediyesi  ve  Gülnar Belediyesi olarak çalışmalara,hizmete  hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.