10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleşti

10  Kasım Atatürk’ü  Anma Töreni GerçekleştiAtatürk,  vefatının 78. Yıl dönümünde Gülnar’da düzenlenen törenle anıldı.
Törene; İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Garnizon Komutanı Özkan Çömez, İlçe Emniyet Amiri Yaşar Karaca, İlçe Müftüsü Bilal Kadı, Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, Kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, Hükümet konağı önünde çelenk koyma töreni ile başladı.Kaymakamlık çelengi İlçe Kaymakamı İsmail Pendik tarafından, Belediye Başkanlığı çelengi Belediye Başkanımız Ahmet Günel tarafından konuldu.Saat 09.05’te 2 dakikalık siren eşliğinde saygı duruşu akabinde İstiklal marşı okundu.Program Gülnar Kültür Merkezi toplantı salonunda devam etti.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut yaptı.Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okunması, okul öğrencileri tarafından şiirler okunması, oratoryo sunumu yapılması, Atatürk’ün ebediyete intikalini anlatan video gösterisi, Atatürk ilkeleriyle ilgili sunu ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların müzik dinletisiyle tören devam etti.
Tören sonunda İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Garnizon Komutanı Özkan Çömez,Emniyet Amiri Yaşar Karaca tarafından okullar arası düzenlenen Atatürk ile ilgili resim, mektup, şiir yarışmalarında ve koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.