Belediye Başkanımız Ahmet Günel’ den 10 Kasım Mesajı

Belediye  Başkanımız  Ahmet Günel’ den  10 Kasım Mesajı Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilme ve O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günü olduğunu kaydetti.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün ölümünün 78. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Yüce Önderimiz Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün  78. Yıldönümünde  özlem, saygı  ve rahmetle anıyoruz.Ulu  Önderimizin emanetlerine her zaman sahip çıkarak, gösterdiği hedeflere ulaşmak için mücadelemiz sürecektir’’ dedi.
Mesajında, 10 Kasım’ ın, Türk Milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilme ve O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına  saygı gösterme günü olduğunu da  ifade eden Günel; ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘ Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir, benim fikirlerimi, duygularımı anlıyor ve hissediyorsanız bu kafidir’ sözleri ile her 10 Kasım’ı Atatürk’ün eserlerini anmak,anlamak, düşüncesini, ilke ve devrimlerini  yaşatmak için bir fırsat olarak görüyoruz.Atatürk’ ün aziz hatırasına ve mirasına sahip çıkarak, kurduğu Cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak en büyük görevimiz, bizlere bıraktığı değerleri yaşatmak onurumuzdur.Atamızı andığımız bugünde , O’nun ilkeleriyle gösterdiği hedefe doğru Türk Milleti’nin ve Türk vatanının Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma  ve yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere taşıyacağız.Bu duygu ve düşüncelerle  ölümünün 78. Yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu  Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk’le birlikte Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz’’dedi.