İLÇE İDARE KURULU KASIM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İLÇE İDARE KURULU KASIM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİGülnar İlçe İdare Kurulu Kasım ayı toplantısı ,İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Belediye Başkanımız Ahmet Günel,Garnizon Komutanı Özkan Çömez , Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca,Daire ve Kurum Amirleri,Mahalle Muhtarları  ve vatandaşların katılımlarıyla Gülnar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı konuşmada; ‘’Sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliğimizi bundan sonrada yürüteceğiz.Birlikte rahmet , ayrılıkta azap vardır. İnşallah Birlik ve Beraberliğimiz gelecek nesillerimize örnek olur ve devam eder.Ayrıca bu toplantıların önemini anlayıp katılmamız gerektiğinin altını çiziyorum.Derdini söylemeyen derman bulamaz.Bizler ,sizlerin dertlerini,sıkıntılarını,isteklerini dinlemek ,sorunlarınızı çözmek için buradayız.Burada sıkıntılarınızı dile getiremiyorsanız bizim Gülnar Belediyesi olarak ayrım yapmadan sorunlarınızı dinlemek için herkese kapımız açıktır.Gücümüzün yettiği hizmetleri mutlaka yaparız.Bu toplantılara da katılımlarınızın devamını diliyorum’’dedi.
Konuşmaların ardından bilgilendirme, dilek ve temenniler bölümüne geçildi.