29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet  Bayramı kutlaması,İlçe Kaymakamı İsmail Pendik’in Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde başladı.
Program ;İlçe Kaymakamı  İsmail Pendik, Cumhuriyet Savcısı Sercan Kocabey, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar,İlçe Müftüsü Bilal Kadı, Garnizon Komutanı Özkan Çömez, Emniyet Amiri Yaşar Karaca, Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, kurum müdürleri ,öğrencilerin ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşti.
Program saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunarak  başladı.İlçe Kaymakamı İsmail Pendik ve Belediye Başkanımız Ahmet Günel öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar.Ardından Resmi geçit töreni gerçekleşti.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Kaymakamı İsmail Pendik yaptı.Konuşmaların ardından program;öğrencilerin şiir okumaları,100.yıl ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri jimnastik gösterisi,Cumhuriyet İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin gösterileri,Cumhuriyet ilkokulu izci grubu 15 Temmuz ile ilgili gösterileri ve Gülnar Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisiyle devam etti.
İlçe Kaymakamı İsmail Pendik ,Belediye Başkanımız Ahmet Günel ve Garnizon Komutanı Özkan Çömez , okullar arası yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdiler.