29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama programları başladı.
Bugün Hükümet Konağı önünde çelenk  koyma programı gerçekleşti.
Program ;İlçe Kaymakamı  İsmail Pendik, Cumhuriyet Savcısı Sercan Kocabey, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, , Belediye Başkan Yardımcımız Alpaslan Ünüvar, Garnizon Komutanı Özkan Çömez, Emniyet Amiri Yaşar Karaca, Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen, kurum müdürleri  ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti.
Programda ;Gülnar Kaymakamlık Çelengi  İlçe Kaymakamı İsmail Pendik tarafından , Gülnar Belediye  Başkanlığı Çelengi  Belediye Başkanımız Ahmet Günel tarafından konuldu.
Kutlamalar bugün saat 19:30’ da  Gülnar Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen havai  fişek gösterisiyle devam edecektir.