‘’Mersin’i Keşfet’’ Programı Gerçekleşti

‘’Mersin’i  Keşfet’’ Programı  GerçekleştiMersin Büyükşehir Belediyesi  ev sahipliğinde Hürriyet Gazetesi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) işbirliğiyle Mersin’i tanımak, tanıtmak ve kentin değerlerinin keşfedilmesi amacıyla düzenlenen ‘Mersin’i Keşfet’ programının sonuç toplantısı yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıya,Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy,Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Hürriyet Gazetesi yazarları, TÜRSAB yetkilileri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve meclis üyeleri katıldı.
Mersin’de düzenlenen Mersin’i Keşfet Programına  yoğun katılım gözlendi.Gülnar Belediyesinin standı yoğun ilgi gördü.Misafirler ile tek tek ilgilenen Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; Gülnar Belediyesi olarak Mersin’de düzenlenen Mersin’i Keşfet Programı ilçemiz Gülnar’ın kültürünü, yöresel lezzetlerini, elma, üzüm, badem ve cevizlerin tanıtımını yapmanın gururunu yaşıyoruz dedi.Başkan Günel;’’Gülnar’ın tarihi, yöresel tatları ve yetişen meyvelerimiz Mersin’de başarılı bir şekilde tanıtıldı.Bu vesile ile özellikle ilçemizin marka değerlerinden üzüm, elma ve bademi anlattık.Mersin’i Keşfet Programı Gülnar’ı tanıtmak için büyük bir fırsat oldu.Gülnar Belediyesi olarak bu fırsatı iyi değerlendirdiğimize inanıyorum.Mersin’de ki hemşehrilerimizle birlik beraberlik içinde kucaklaşarak kültürümüzü ve tatlarımızı gelen ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulduk.Böyle organizasyonların düzenlenmesi  ilçemizin tanıtımı açısından yararlı olacaktır’’dedi.